LOJJA Botanic Garden

Despre Lojja

În căutarea celui mai frumos loc din Copou,
s-ar putea să te îndrăgostești de Lojja!

Ansamblu rezidential Lojja Botanic Garden

Lojja reprezintă un ansamblu rezidențial privat din Copou, configurat să asigure o priveliște spectaculoasă către Grădina Botanică din Iași.

Lojja își dorește să devină un proiect emblematic pentru Copou și mai ales pentru cei care investesc în Iași, demonstrând care sunt noile standarde de fine-living și arătând că se poate construi sigur, aproape de natură, de cultură dar și de centrele de interes punând accent pe ceea ce contează.

Apartamente 1 camera

intre 41,60 mp2 și 103,35 mp2

Apartamente 2 camere

intre 57,05 mp2 și 106,30 mp2

Apartamente 3 camere

intre 118,05 mp2 și 129,90 mp2

Beneficii LOJJA Botanic Garden

0 tronsoane
0 apartamente
0 parcari

+ parc amenajat cu plante și 2 fireplace-uri încadrate de bănci pentru socializare & community building, 50 de locuri de parcare subterane și 50 supraterane pentru proprietari și vizitatori, stații de încărcare mașini electrice, suporturi parcare biciclete și cărucioare, pistă de biciclete pentru cei mici.

Spectacolul naturii

De ce Lojja?

Prin verificarea calității de Membership punem un mic impediment în procesul de achiziție, ca să-i facem pe clienții potențiali să-și dorească și mai mult să devină proprietari în ansamblul Lojja. Printr-o acțiune de analiză sau un document semnat, le putem solicita să-și asume răspunderea pentru comportament civic adecvat, neimplicarea în afaceri dubioase și implicarea în acte de conservare sau protejare a naturii.

Lojja Botanic Garden

Lojja nu e chiar despre apartamente.

Este important de știut că, deși există multiple modalități de plată și diverse extra facilități în funcție de tipul de apartament dorit, fiecare viitor proprietar în Lojja trebuie să treacă printr-un proces atent de selecție.

Apartamente Premium - LOJJA Botanic Garden

Vrei să discutăm despre viitoarea ta locuință?